De beste cadeaus voor een Koi liefhebber

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Koi tips
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Laatste wijziging in bericht:15 oktober 2023
  • Leestijd:8 minuten gelezen
Je bekijkt nu De beste cadeaus voor een Koi liefhebber
Beste cadeaus Koi liefhebber

Het vinden van een leuk cadeau kan een hele opgave zijn. Nog lastiger wordt het wanneer je iets wil geven aan een Koi liefhebber, want wat geef je zo iemand? Gelukkig zijn er genoeg accessoires en handige tools te vinden die iedere Koi liefhebber gelukkig maakt. Wij doen een poging om alvast een lijstje te maken van spullen en moois waar de gemiddelde Koi- of vijverliefhebber wel raad mee weet. Inspiratie voor een leuk Koi cadeau!

(1) Pluche Koi (Sanke)

Gewoon leuk om te hebben. Iets kleins en simpels wat een liefhebber kan waarderen. Met deze pluche Koi van 22 cm zit je altijd goed! Witte basis met rode en zwarte vlekken.

Bekijk ook eens: De leukste Koi knuffels en Koi beeldjes

(2) Unieke verlichting met mini onderwaterlampjes

Onderwaterspots zien we vaak genoeg. Net even specialer wordt het in deze vorm. Sfeerverlichting is mooi, zeker wanneer het klein en niet overheersend is. Beeld je deze kleine onderwaterlampjes in jouw vijver eens in! Een erg leuk Koi cadeau waar je liefhebbers gegarandeerd blij mee maakt. Wat is er leuker dan op een zomeravond bij een verlichte vijver genieten?

(3) Fish Dome of Koi Dome

Ken je ze al? De drijvende glazen bollen voor in de vijver waarin de vissen kunnen zwemmen. Dit geeft een hele nieuwe beleving aan de vijver. Zo duur als een aantal jaren geleden hoeft het niet meer te zijn. Zo heb je ze in allerlei maten, van medium bol tot deze grote bol van in totaal 70 cm doorsnede! Gegarandeerd dat je met een Koi Dome een Koi fanaat super blij maakt.

Review over de Fish Dome lezen? Zie onze Floating Fish Dome recensie.

(4) Set van drie LED spotjes

Verlichting is op een mooie avond niet weg te denken bij de vijver. Met deze set van drie led onderwaterspots kun je de vijver en tuin mooi aankleden. Plug en play, zonder gedoe!

(5) Een Koisok voor ieder formaat Koi!

Een must voor de Koi hobbyist! Bij het vangen, bowlen, overplaatsen of opmeten van Koi is het gewoonweg een must om een Koisok te gebruiken. Geen gedoe en ontzettend veilig voor je Koi. Voor Koi tot 70 cm kun je gemakkelijk deze sok gebruiken. Heb je echt grote jongens, tot wel één meter in lengte? Dan kun je met deze 50 cm Koisok uit de voeten!

(6) Een luxe thermometer

Niet te missen bij een vijver met Koi. De temperatuur monitoren is gewoonweg een must. Soort voeding en de hoeveelheid hiervan is afhankelijk van de watertemperatuur. Als Koi cadeau is een thermometer in stijl natuurlijk heel fraai. Met deze thermometer op zonne-energie zit je altijd goed!

We hebben ook een blog geschreven waar we de leukste en beste digitale thermometers op een rij hebben gezet. Daarmee kun je de minimum en maximale temperatuur bijhouden, gewoon vanuit de woonkamer!

(7) Cadeaubon van je favoriete Koidealer

Wanneer je het gewoonweg echt niet meer weet? Dan zit je met een cadeaubon van je favoriete Koidealer altijd goed! Mooi voor het nieuwe seizoen, dan zwemt er vast weer genoeg moois bij je dealer.

(8) Blauwe meettank voor de beste foto’s

De mooiste Koifoto’s maak je op een blauwe achtergrond. Met deze blauwe kunststof meettank kun je meten en fotograferen. In combinatie met de Koisok kun je gemakkelijk een Koi zonder risico overbrengen naar de meettank.

(9) Zelf bacteriën kweken!

Bacteriën met regelmaat toevoegen is geen overbodige luxe. In plaats van kant-en-klare potten kun je ook zelf kweken. Veel leuker en effectiever! Bovendien is het goedkoper, je hebt zelf in de hand hoeveel je per keer kweekt. Met dit kweek set heb je zowel een activator als een pot aanmaakbacteriën.

(10) Het Boter, Koi & Eieren Bordspel!

3-op-een-rij of Boter, Koi & Eieren spelen in super originele vorm! Als je met dit cadeau een Koi liefhebber niet kunt verrassen weten wij het ook niet meer! Kijk hier voor het Boter, Koi & Eieren spel.

Boter, Koi en Eieren spel
Boter, Koi en Eieren spel

Aboutkoi

Wij bieden jou de go-to bron voor informatie over alles wat te maken heeft met Koi en vijvers. Met ruim 20 jaar ervaring in Koi en zelfs de nodige ervaring opgedaan bij échte Japanse kwekers, heeft AboutKoi voor jou de meest informatieve inzichten. Wij vormen het platform voor alles wat te maken heeft met het succesvol houden van Koi.

Geef een reactie