Beste draadloze en digitale vijver thermometer

Je bekijkt nu Beste draadloze en digitale vijver thermometer
Vijver thermometer draadloos

Een betrouwbare vijver thermometer is ideaal om de watertemperatuur goed te monitoren. Het is nog gemakkelijker wanneer deze digitaal en draadloos zijn, zodat je vanaf binnen de temperatuur in de gaten kunt houden. We maken een vergelijking tussen de handigste thermometers die op dit moment verkrijgbaar zijn.

Dit zijn de beste digitale thermometers van dit moment

Hoewel digitale thermometers in overvloed verkrijgbaar zijn, blijken ze niet allemaal even goed te werken. Een veelvoorkomende klacht is bijvoorbeeld dat ze vol water komen te staan en vervolgens afzinken naar de bodem. Dit gebeurt zelfs onder de types die op de markt worden gebracht door bekende vijvermerken. In praktijk lijkt het haast wel dat je beter de niet bekende vijvermerken kunt hebben als goede en betrouwbare digitale thermometers.

  1. Vijver thermometer draadloos van Marbella
  2. La Crosse vijver en zwembadthermometer
  3. Velda Solar pond thermometer
  4. Digitale vijver thermometer met meetsonde
  5. Vijver thermometer SuperFish

Digitale thermometers op afstand

Goede thermometers hebben extra mogelijkheden zoals het kunnen aflezen van de minimale en maximale temperatuur gedurende de dag. Dit geeft een goede indicatie over de fluctuaties van de watertemperatuur. idealiter is dit een klein weerstation wat je binnenhuis kunt plaatsen, zodat je een direct beeld hebt.

1. Draadloze vijver thermometer van Marbella

De beste en meest veelzijdige thermometer is deze Marbella draadloze thermometer. Ideaal aan dit model is dat je gedurende de dag gemakkelijk ook de laagste en hoogste watertemperatuur kunt monitoren. Met draadloos signaal wordt de watertemperatuur naar het station verzonden die je binnenhuis kunt plaatsen. De drijver die in de vijver ligt is robuust en kan tegen een stootje. Extra fijn is daarbij dat de watertemperatuur af te lezen is op de drijver. Gelijktijdig geeft het display ook de temperatuur en de luchtvochtigheid aan die binnenhuis wordt gemeten. Eventueel kan de set uitgebreid worden met twee temperatuur of vochtigheidssensoren. Bestel online deze vijver thermometer via bol.com.

Marbella vijver thermometer draadloos

2. La Crosse vijver en zwembadthermometer

Wanneer je de Porsche onder de thermometers wilt hebben is dit het meest geschikte model. Je meet hiermee zowel de watertemperatuur als de buitentemperatuur in één. Daarbij is het mogelijk om de maximale en minimale temperatuur gedurende de dag te monitoren, waardoor je de fluctuaties in watertemperatuur kunt volgen. de sensor zelf heeft een prima bereik en kan een aardig stuk tuin overbruggen. De set werkt op LR3 1,5 volt en LR6 1,5 volt batterijtjes die langdurig meegaan. Bestel de La Crosse vijver thermometer via bol.com.

La Crosse vijver thermometer draadloos
La Crosse vijver thermometer draadloos

3. Velda Solar pond thermometer

Dit is een drijvende digitale thermometers die rechtstreeks in de vijver geplaatst kan worden. Verder zitten er weinig extra’s op, maar is het een recht toe recht aan thermometer die doet wat hij moet doen: de temperatuur duidelijk weergeven. Verwacht geen minimale en maximale waardes of andere extra’s. Bestel De Velda Solar Pond thermometer via bol.com.

Velda Solar Pond
Velda Solar Pond

4. Digitale vijver thermometer met meetsonde

Wanneer je op zoek bent naar een eenvoudige digitale thermometer is dit waarschijnlijk de betere en de prijstechnisch meest interessante keuze. Deze thermometer heeft een kabeltje van ongeveer 50 cm die je direct in het water deint te hangen enw erkt op cel batterijtjes van 1,5 volt die worden meegeleverd. Wel is het belangrijk dat dit model op een beschut plekje hangt, hoewel het wel bestand is tegen druppels water is het zeker niet waterdicht te noemen. Digitale meetsonde direct online bestellen via bol.com.

Digitale vijver thermometer
Digitale vijver thermometer

5. Vijver thermometer in de meest simpele vorm

Wanneer je liever geen gedoe wilt met digitale snufjes of mogelijkheden om vanaf binnen de watertemperatuur af te lezen, dan is een normale drijvende thermometer zoals deze een prima keuze. Betrouwbaar, geen gedoe met batterijen en kan gemakkelijk in een vijverfilter worden geïnstalleerd. Bestel deze thermometer online via bol.com.

Vijver thermometer
Vijver thermometer

Aboutkoi

Wij bieden jou de go-to bron voor informatie over alles wat te maken heeft met Koi en vijvers. Met ruim 20 jaar ervaring in Koi en zelfs de nodige ervaring opgedaan bij échte Japanse kwekers, heeft AboutKoi voor jou de meest informatieve inzichten. Wij vormen het platform voor alles wat te maken heeft met het succesvol houden van Koi.

Geef een reactie