Over ons - Passie voor Koi en Vijvers

AboutKoi.nl is geschreven voor en door liefhebbers van Koi. Wij zijn de go-to bron voor informatie over alles wat te maken heeft met Koi en vijvers. Ons verhaal is begonnen uit onze liefde voor alles wat te maken heeft met vissen. Van inheemse vissen, die we in onze eigen Nederlandse wateren kunnen vinden, tot aan bijzondere tropische exemplaren. Al snel is dit veranderd in een liefde voor vijvers, met natuurlijk Koi. Met ruim 20 jaar ervaring in Koi en zelfs ruime ervaring opgedaan bij échte Koi kwekers in Japan, zijn wij het go-to platform voor alles wat te maken heeft met het succesvol houden van Koi.

Ben je een ervaren hobbyist, of begin je net aan je eerste vijver?

Ons doel is om jou zo goed mogelijk te helpen. Het maakt voor ons niet uit of je een enorme bak ervaring meeneemt, of dat je net de plannen aan het maken bent voor jouw eerste vijver met Koi. Op ons platform vind je alle informatie die je nodig hebt, in alle stadia. Vanaf realisatie van je vijver tot aan het overwegen welke voeding je in dit jaargetijde jouw Koi dient te voeren, een belangrijke beslissing zoals een vijverpomp of trommelfilter, tot aan het zelf kweken van Koi of het opgroeien van baby Koi. AboutKoi deelt kennis, ervaring en kunde.

Waarom AboutKoi?

Wij zijn zelf ontzettend gepassioneerd over Koi. We houden jou op de hoogte over de laatste nieuwtjes uit de Koi- en vijverwereld. We schrijven onze kennis graag op en we delen uitgebreide reviews over producten uit de Koi hobby.

Onze Socials

Blijf op de hoogte en volg ons op onze social media kanalen.

Ben je al geabonneerd op ons YouTube kanaal? Haast wekelijks nieuwe video’s!

AboutKoi.nl - Jouw Koiavontuur begint hier

Welkom bij AboutKoi.nl. Deskundig advies, inspiratie en hoogwaardige producten voor jou passie. Neem een duik in onze wereld van Koi en vijvers.

Kennis en kunde

Jarenlange ervaring, uitgebreide reviews en de grootste kennisbank over Koi. Gebaseerd op echte Japan ervaring.

Koi artikelen
0 +

Inspiratie en tips

Altijd het laatste Koi en vijvernieuws met regelmatig informatieve video’s over Koi met belangrijke tips over Koi.