Oase AquaMax Eco Titanium vijverpompen overzicht: vergelijken en prijzen

Je bekijkt nu Oase AquaMax Eco Titanium vijverpompen overzicht: vergelijken en prijzen
Oase Aquamax Eco Titanium overzicht vijverpompen

Oase AquaMax Eco Titanium vijverpomp zijn ontzettend efficiënt en energiezuinig. De vijverpompen zijn dan wel prijzig in aanschaf maar zullen zich snel terugverdienen door de grote besparing op energiekosten. Het zijn krachtpatsers die in staat zijn gigantische hoeveelheden water te verpompen met vele instelmogelijkheden.

Oase AquaMax Eco Titanium vijverpompen
Oase AquaMax Eco Titanium vijverpompen

(Oase AquaMax Titanium 31.000, 51.000 en 81.000 van links naar rechts weergegeven).

Overzicht Titanium modellen en prijzen

Een overzicht met de verschillende modellen AquaMax Eco Titanium vijverpompen, bijbehorende product eigenschappen en actuele prijzen.

AquaMax Eco Titanium 31.000

Regelbaar 35 tot 170 Watt.
Maximaal 31.500 liter/uur.
Max. 3,30 meter opvoer.

Oase Titanium 31000
Oase Titanium 31000

Verkrijgbaar bij A2KOI, bol.com, Toppy, Vijverbenodigdheden

AquaMax Eco Titanium 51.000

Regelbaar 70 tot 320 Watt.
Maximaal 51.000 liter/uur.
Max 4,00 meter opvoer.

Oase Titanium 51000
Oase Titanium 51000

Verkrijgbaar bij A2KOI, bol.com, Toppy, Vijverbenodigdheden

AquaMax Eco Titanium 81.000

Regelbaar 100 tot 730 Watt.
Maximaal 81.000 liter/uur.
Max. 5,50 meter opvoer.

Oase Titanium 81000
Oase Titanium 81000

Verkrijgbaar bij A2KOI, bol.com, Toppy, Vijverbenodigdheden

Belangrijke eigenschappen

Deze vijverpompen zijn voorzien van een robuust pomphuis volledig gegoten uit RVS. Daardoor is een lange levensduur mogelijk en zijn er zelfs na jaren gebruik amper gebruikssporen zichtbaar. De AquaMax Eco Titanium vijverpompen zijn in staat om vuil te verpompen tot een korrelgrootte van 6 mm. Het fijnste is echter nog het uitzonderlijk lage energieverbruik wanneer er op laag vermogen gedraaid wordt. Hoe lager de pomp staat, hoe meer water er in verhouding per Watt wordt verplaatst.

De Eco Titanium vijverpompen zijn volledig configureer- en regelbaar. Je kunt de vijverpompen aansluiten op je lokale thuisnetwerk waarna je ze met de telefoon via de Oase App kunt bedienen. Ook zijn ze standaard uitgerust met een droogloopbeveiliging en blokkeren ze automatisch mocht de rotor blokkeren.

Oase AquaMax Eco Titanium pompcurves

Onderstaande grafieken geven inzicht in het stroomverbruik van de verschillende modellen. In praktijk zijn deze vijverpompen vooral geschikt voor een gravity opstelling waarbij het water alleen teruggepompt hoeft te worden naar de vijver zonder opvoerhoogte. Het energieverbruik is dan ongekend laag en je kunt ze op een laag percentage later draaien, bijvoorbeeld slechts 10 tot 30%. In die situaties verpomp je met enkele tientallen Watts tienduizenden liters water. Op vol vermogen zijn de vijverpompen wat minder efficiënt, hoewel ze zelfs in die situatie nog behoren tot de meest energiezuinige vijverpompen.

AquaMax Eco Titanium 31000-51000 pompcurve
AquaMax Eco Titanium 31000-51000 pompcurve

AquaMax Eco Titanium aansluiting op Garden Controller Home of Cloud

Ieder van de Oase AquaMax Eco Titanium vijverpompen is via de Oase Garden Controller Home of Oase Garden Controller Cloud te bedienen. Om de vijverpomp te kunnen regelen heb je wel altijd één van deze twee modules nodig waarop je de vijverpomp aansluit dankzij de stekkeraansluiting met draaikoppelingen. Nadat verbinding gemaakt is met het thuisnetwerk kun je op de telefoon via de App Store (iPhone) of via de Play Store (Android) kan de OASE Control-app gedownload worden, waar je jezelf in dient te registreren om aan de slag te kunnen. Op die manier is via de OASE Control-app het stroomverbruik op te vragen. Daarnaast kun je natuurlijk het toerental en de looptijd regelen.

Controller modelVerkrijgbaar bij
Oase Garden Controller Home
Hiermee kun je tot 10 Oase apparaten verbinden.
A2KOI
bol.com
Vijverbenodigdheden
Oase Garden Controller Cloud
Hiermee kun je tot 10 Oase apparaten.
Voordeel: Via Cloud de apparaten in het Oase webportaal configureren.
A2KOI
bol.com
Vijverbenodigdheden
Oase Garden Controller app
Oase Garden Controller app

Ben je op zoek naar de instructies om de ESG controller van Oase aan te sluiten op de Oase AquaMax Eco Titanium vijverpomp? Lees dan hier de handleiding van Oase verder.

Aboutkoi

Wij bieden jou de go-to bron voor informatie over alles wat te maken heeft met Koi en vijvers. Met ruim 20 jaar ervaring in Koi en zelfs de nodige ervaring opgedaan bij échte Japanse kwekers, heeft AboutKoi voor jou de meest informatieve inzichten. Wij vormen het platform voor alles wat te maken heeft met het succesvol houden van Koi.

Geef een reactie