AquaForte EX vijverpompen: kenmerken en prijzen vergelijken

Je bekijkt nu AquaForte EX vijverpompen: kenmerken en prijzen vergelijken
AquaForte EX vijverpompen vergelijken

De AquaForte EX serie is een verstandige keuze wanneer je op zoek bent naar een energiezuinige vijverpomp. Deze vijverpompen behoren tot de meest zuinige vijverpompen die op dit moment verkrijgbaar zijn. In dit artikel vertellen we je meer over de AquaForte EX vijverpompen serie, zoals de watercapaciteit, opvoerhoogte, het Wattage van de pompen en een vergelijken van prijzen tussen verschillende webwinkels zodat je eenvoudig de goedkoopste kunt selecteren.

AquaForte EX vijverpomp
AquaForte EX vijverpomp

Energieverbruik AquaForte EX vijverpomp

De AquaForte EX vijverpompen behoren tot de meest energiezuinige vijverpompen van dit moment. De verschillen in verbruik kunnen ontzettend groot zijn tussen verschillende modellen en merken vijverpompen. Wanneer je wilt weten hoe goed de AquaForte EX vijverpompen scoren ten opzichte van andere vijverpompen raad ik je aan om deze vergelijking van energiezuinige vijverpompen te lezen. Waar we een vergelijking maken van alle meest energiezuinige vijverpompen van dit moment.

AquaForte EX vijverpomp modellen

Onderstaand volgt eerst een overzicht met de verschillende AquaForte EX vijverpomp modellen, waarvan op dit moment het lichtste model de AquaForte EX 3500 is, oplopend tot de AquaForte EX 12000. Wij sluiten zelf niet uit dat AquaForte deze reeks nog verder zal uitbreiden met een EX 15.000 en wellicht zelfs EX 20.000 model.

In de rechter kolom staan bekende winkels waardoor je de prijzen gemakkelijk kunt vergelijken. De websites openen in een nieuw tabblad, waardoor je er eenvoudig meerdere gelijktijdig kunt openen en de actuele prijs kunt vergelijken. Zo vind je de goedkoopste AquaForte EX vijverpomp.

ModelMax. pompcapaciteitWattageVergelijk prijs
AquaForte EX 35003.500 liter/uur14 WattBol.com, Toppy, Vijverbenodigdheden
AquaForte EX 50005.000 liter/uur22 WattBol.com, Toppy, Vijverbenodigdheden
AquaForte EX 65006.500 liter/uur32 WattBol.com, Toppy, Vijverbenodigdheden
AquaForte EX 80008.000 liter/uur42 WattBol.com, Toppy, Vijverbenodigdheden
AquaForte EX 1000010.000 liter/uur63 WattBol.com, Toppy, Vijverbenodigdheden
AquaForte EX 1200012.000 liter/uur85 WattBol.com, Toppy, Vijverbenodigdheden

Droogloop beveiliging in AquaForte EX vijverpompen

Alle AquaForte EX vijverpompen zijn voorzien van een droogloop beveiliging. Deze zorgt ervoor dat de rotor zal uitschakelen wanneer deze geblokkeerd wordt. De rotor komt hierdoor in de zogenaamde lock positie uit. De rotor zal zichzelf stoppen en verbruikt ook geen stroom meer totdat de blokkering wordt verholpen. Het voordeel hiervan is dat vijverpomp niet kan doorbranden of defect kan raken.

Aboutkoi

Wij bieden jou de go-to bron voor informatie over alles wat te maken heeft met Koi en vijvers. Met ruim 20 jaar ervaring in Koi en zelfs de nodige ervaring opgedaan bij échte Japanse kwekers, heeft AboutKoi voor jou de meest informatieve inzichten. Wij vormen het platform voor alles wat te maken heeft met het succesvol houden van Koi.

Geef een reactie