Oase AquaMax Eco Titanium 50000

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Vijverpompen
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Laatste wijziging in bericht:15 oktober 2023
  • Leestijd:9 minuten gelezen
Je bekijkt nu Oase AquaMax Eco Titanium 50000
Oase AquaMax Eco Titanium

Oase heeft met de AquaMax Eco Titanium een echte nieuwe krachtpatser ontwikkeld. De vijverpomp is in staat om 48.000 liter water per uur te verpompen, en dat daarnaast ook nog eens met ongekend weinig energieverbruik. Daar blijft het niet bij, de vijverpomp is daarnaast volledig regelbaar doormiddel van een bedieningsapparaat. Verder is de vijverpomp uitgerust met technische snufjes om ervoor te zorgen dat deze niet defect zal raken tijdens drooglopen of het blokkeren van de rotor.

Update 25-03-2023: Ondertussen zijn er nieuwe modellen Oase AquaMax Eco Titanium uitgebracht. Een compleet overzicht van alle modellen en mogelijkheden lees je in: Oase AquaMax Eco Titanium vijverpompen overzicht vergelijken.

Enorme stap in energie-efficiency

Met de AquaMax Eco Titanium heeft Oase grote stappen gemaakt om een nog zuinigere vijverpomp naar de markt te brengen. Dat lijkt gelukt te zijn met de opname van slechts 70 tot 320 Watt. Op maximaal verbruik zonder opvoerhoogte verplaatst de vijverpomp 48.000 liter per uur met slechts 320 Watt. Dit maakt de vijverpomp dan ook voornamelijk geschikt voor grote gravity filters, zoals een meerkamerfilter.

Regelbare vijverpomp

Oase AquaMax Eco Control
Oase AquaMax Eco Control

Door het AquaMax Eco Control bedieningskastje is het mogelijk de vijverpomp te bedienen en regelen. Er is geen afzonderlijke stroomvoorziening nodig, het apparaat kan rechtstreeks aan de vijverpomp worden vastgekoppeld. Met het bedieningskastje is het stroomverbruik, toerental en de looptijd van de aangesloten pompen af te lezen. De vijverpomp kan dus het gehele jaar ideaal ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan de winter, wanneer het geen probleem is om de vijverpomp wat minder water te laten verplaatsen. Dit zorgt er nu zelfs voor dat je daarnaast ook nog eens energie bespaard.

Toepasbaarheid

Oase AquaMax Eco Titanium
Oase AquaMax Eco Titanium

Genoeg toepassingen zijn te bedenken voor de AquaMax Eco Titanium 50000. Het beste zal deze vijverpomp tot haar recht komen in een gravity toepassing. Je kunt hierbij denken aan het plaatsen van een vijverpomp achter een groot meerkamerfilter om het water terug te transporteren naar de vijver. Oase noemt zelf onder andere de plaatsing achter een trommelfilter. De vijverpomp is verder ook zowel droog als nat opstelbaar. Genoeg andere toepassingen zijn te bedenken, zolang de opvoerhoogte vrij weinig is en er grote capaciteit benodigd is.

Materiaalkeuze AquaMax Eco Titanium 50000

Op de keuze voor het materiaal is niet bezuinigd. Hoe andere fabrikanten in zelfs dezelfde prijsklasse vaak kiezen voor plastic materialen, heeft Oase gekozen voor een robuuste RVS behuizing die tegen een stootje kan. De rotors en lagers die zorgen voor de waterverplaatsing zijn vervaardigd uit hoogwaardig keramiek, wat garant dient te staan voor een hoogwaardige levensduur.

Prijzen vergelijken Oase Aquamax Eco Titanium vijverpompen

Een overzicht van de beschikbare Oase AquaMax Eco Titanium vijverpompen bij verschillende winkels en de prijzen die zij hanteren. Zo vind je de goedkoopste winkel in een handomdraai.

Oase AquaMax Eco TitaniumPrijzen vergelijken
Oase AquaMax Eco Titanium 81.000bol.com
A2KOI
Toppy
Vijverbenodigdheden
Oase AquaMax Eco Titanium 51.000bol.com
A2KOI
Toppy
Vijverbenodigdheden
Oase AquaMax Eco Titanium 50.000bol.com
A2KOI
Toppy
Vijverbenodigdheden
Oase AquaMax Eco Titanium 31.000bol.com
A2KOI
Toppy
Vijverbenodigdheden
Oase AquaMax Eco Titanium 30.000bol.com
A2KOI
Toppy
Vijverbenodigdheden
Oase Garden Controller CloudA2KOI
Vijverbenodigdheden

Aboutkoi

Wij bieden jou de go-to bron voor informatie over alles wat te maken heeft met Koi en vijvers. Met ruim 20 jaar ervaring in Koi en zelfs de nodige ervaring opgedaan bij échte Japanse kwekers, heeft AboutKoi voor jou de meest informatieve inzichten. Wij vormen het platform voor alles wat te maken heeft met het succesvol houden van Koi.

Geef een reactie