Sumizakura, unieke Koi voor R’s collection Narita Koi Farm

Je bekijkt nu Sumizakura, unieke Koi voor R’s collection Narita Koi Farm
Sumizakura Narita Koi Farm

Een unieke Koi voor de “R’s collection van December 2019”. Ryuki Narita heeft deze Koi geselecteerd in zijn selectie voor de Narita Koi Farm. Naar verwachting zal deze vis verkocht worden op zijn verkoopdag 15 december 2019. De vis is gelabeld als “Sumizakura” wat iets betekent als kersenbloesems in het Nederlands. Waarom precies is mij nog niet geheel duidelijk. In ieder geval is het terecht een prachtexemplaar en een unieke Koi.

Dit vrouwelijk exemplaar is 2 jaar oud en 49 cm lang.

https://www.facebook.com/ryuki.narita/posts/2309164582525562

Kweker Fukazawa Koi Farm

Kweker Fukazawa, kweker Ofuchi, mag hier best trots op zijn! Deze kweker staat vooral bekend om Kujaku, Doitsu Kujaku, Shusui, Asagi en Kumonryu. Een leuke kweker, die wellicht een leuke nieuwe soort aan zijn collectie moet gaan toevoegen als meer mensen interesse gaan krijgen in soortgelijke Koi… Wat denk jij?

Sumizakura, is het Matsukawabake en Kumonryu?

Het lijkt erop alsof deze Koi in ieder geval Matsukawabake en wellicht wat Kumonryu bloed in zich heeft. Wellicht horende we in de komende periode nog wat meer over deze Koi en de Sumizakura variëteit.

Aboutkoi

Wij bieden jou de go-to bron voor informatie over alles wat te maken heeft met Koi en vijvers. Met ruim 20 jaar ervaring in Koi en zelfs de nodige ervaring opgedaan bij échte Japanse kwekers, heeft AboutKoi voor jou de meest informatieve inzichten. Wij vormen het platform voor alles wat te maken heeft met het succesvol houden van Koi.

Geef een reactie