Grand Champion 47th All Japan Koi Show

Je bekijkt nu Grand Champion 47th All Japan Koi Show
Grand Champion 47th All Japan Koi Show

Afgelopen jaar helaas net niet gewonnen, maar dit jaar is het raak! Deze majestueuze Kohaku afkomstig van de Dainichi Toyota Koi Farm heeft de 47th All Japan Koi Show gewonnen!

Een prachtige prestatie voor Hiroshi Mano, bedrijfsleider van de Dainichi Toyota Koi Farm, en handler Ryuki Narita van de Narita Koi Farms.

En wat een Kohaku praten we over, een duikboot van maar liefst 94 centimeter. Het Hi spat er vanaf en de koptekening ligt perfect op de kop. Kijk ook eens naar de lichaamsbouw, mogelijk iets te breed achter de kieuwdeksels, maar het misstaat zeker niet. Daarnaast zijn er natuurlijk meerdere vormen van lichaamsbouw, zo zal ieder zijn eigen voorkeuren hebben. Eén ding is zeker, een slechte bouw is dit zeker niet. Als laatste te noemen het ongelooflijk goed zichtbare fukurin op deze Kohaku!

Bekijk de video van deze Grand Champion!

Heb jij een eigen mening over deze Kohaku? Voel je vrij om het te laten weten!

Met dank aan Kim’s Koi.

Aboutkoi

Wij bieden jou de go-to bron voor informatie over alles wat te maken heeft met Koi en vijvers. Met ruim 20 jaar ervaring in Koi en zelfs de nodige ervaring opgedaan bij échte Japanse kwekers, heeft AboutKoi voor jou de meest informatieve inzichten. Wij vormen het platform voor alles wat te maken heeft met het succesvol houden van Koi.

Geef een reactie