7th Euregio Koi Show 28 en 29 mei

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Koi tips
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Laatste wijziging in bericht:15 oktober 2023
  • Leestijd:3 minuten gelezen
Je bekijkt nu 7th Euregio Koi Show 28 en 29 mei
Euregio Koi Show 2016

Ontstaan uit puur hobbyisme en interesse in Koi is de Euregio Koi Show uitgegroeid tot een volwaardige Koi show van formaat. Jaarlijks wordt de show gehouden door een gezellige groep mensen met dezelfde interesse – wat vanzelfsprekend Koi mag zijn!

Place to be voor iedere Koi hobbyist

Genoeg te beleven is er in het weekend van 28 en 29 mei in Oldenzaal. Het terrein staat vol met showvaten, winkeliers, leveranciers en alles, maar dan ook echt alles wat te maken heeft met Koi, vijver en tuin. Jumbo Koi met afmetingen van over de 90 centimeter, de nieuwste generatie vijvertechniek en filters, natuurlijk in een Japanse sfeer.

Internationaal showterrein

Dealer en hobbyisten gaan de strijd met elkaar aan om de hoogste titel te bemachtigen, de Grand Champion titel. Daarnaast zijn er vele andere prijzen te verdelen onder de deelnemers. De laatste jaren is de show flink in bekendheid gestegen. Heel wat nieuwe deelnemers hebben zich dan ook aangemeld, niet alleen Nederlanders – maar ook deelnemers uit andere landen. Waaronder België, Duitsland, Frankrijk en meer.

Als bonsailiefhebber niets te kort

Het maakt niet uit of je nu leuk een boompje hebt om eens wat te proberen, of fanatiek bonsailiefhebber bent met een tuin vol prachtige bonsai – tijdens de Euregio Koi Show is er ook aan jullie gedacht. Regionale bonsaiverenigingen zijn goed vertegenwoordigd en zullen een mooie collectie tentoonstellen. Expertise is er daarnaast genoeg aanwezig, wil je iets leren of vragen over bonsai, dan ben je in Oldenzaal zeker aan het juiste adres.

Locatie en datum

De show wordt gehouden op 28 en 29 mei in Oldenzaal. De volledige adresgegevens zijn als volgt: Het Hulsbeek, Oude Almeloseweg 11 , 7576 PE Oldenzaal

Ieder jaar wordt er geprobeerd de entree zo laag mogelijk te houden. Ook dit jaar blijkt dit weer gelukt te zijn. De entree is voor personen boven de 14 jaar slechts € 7,50. Ben je jonger, dan mag je gratis naar binnen wanneer je onder begeleiding bent van betalende volwassenen. Parkeerkosten zijn € 4,- voor de gehele dag.

Aboutkoi

Wij bieden jou de go-to bron voor informatie over alles wat te maken heeft met Koi en vijvers. Met ruim 20 jaar ervaring in Koi en zelfs de nodige ervaring opgedaan bij échte Japanse kwekers, heeft AboutKoi voor jou de meest informatieve inzichten. Wij vormen het platform voor alles wat te maken heeft met het succesvol houden van Koi.

Geef een reactie