AquaForte EX vijverpompen: kenmerken en prijzen vergelijken

Wanneer je op zoek bent naar een energiezuinige vijverpomp, dan is de AquaForte EX serie een verstandige keuze. Deze vijverpompen behoren tot de meest zuinige vijverpompen die op dit moment verkrijgbaar zijn. In dit artikel vertellen we je meer over de AquaForte EX vijverpompen serie, zoals de watercapaciteit, opvoerhoogte, het Wattage van de pompen en een vergelijken van prijzen tussen verschillende webwinkels zodat je eenvoudig de goedkoopste kunt selecteren.

AquaForte EX vijverpomp
AquaForte EX vijverpomp

Energieverbruik AquaForte EX vijverpomp

De AquaForte EX vijverpompen behoren tot de meest energiezuinige vijverpompen van dit moment. En die verschillen kunnen ontzettend groot zijn tussen verschillende modellen en merken vijverpompen. Wanneer je wilt weten hoe goed de AquaForte EX vijverpompen scoren ten opzichte van andere vijverpompen raad ik je aan om het volgende artikel te lezen. Waar we een vergelijking maken van alle meest energiezuinige vijverpompen van dit moment.

Meest energiezuinige vijverpompen van dit moment (127 vijverpompen vergeleken).

AquaForte EX vijverpomp modellen

Onderstaand volgt eerst een overzicht met de verschillende AquaForte EX vijverpomp modellen, waarvan op dit moment het lichtste model de AquaForte EX 3500 is, oplopend tot de AquaForte EX 12000. Wij sluiten zelf niet uit dat AquaForte deze reeks nog verder zal uitbreiden met een EX 15.000 en wellicht zelfs EX 20.000 model.

In de rechter kolom staan bekende winkels waardoor je de prijzen gemakkelijk kunt vergelijken. De websites openen in een nieuw tabblad, waardoor je er eenvoudig meerdere gelijktijdig kunt openen en de actuele prijs kunt vergelijken. Zo vind je de goedkoopste AquaForte EX vijverpomp.

ModelMax. pompcapaciteitWattageVergelijk prijs
AquaForte EX 35003.500 liter/uur14 WattBol.com, A2KOI, Toppy, Vijverbenodigdheden
AquaForte EX 50005.000 liter/uur22 WattBol.com, A2KOI, Toppy, Vijverbenodigdheden
AquaForte EX 65006.500 liter/uur32 WattBol.com, A2KOI, Toppy, Vijverbenodigdheden
AquaForte EX 80008.000 liter/uur42 WattBol.com, A2KOI, Toppy, Vijverbenodigdheden
AquaForte EX 1000010.000 liter/uur63 WattBol.com, A2KOI, Toppy, Vijverbenodigdheden
AquaForte EX 1200012.000 liter/uur85 WattBol.com, A2KOI, Toppy, Vijverbenodigdheden

Droogloop beveiliging in AquaForte EX vijverpompen

Alle AquaForte EX vijverpompen zijn voorzien van een droogloop beveiliging. Deze zorgt ervoor dat de rotor zal uitschakelen wanneer deze geblokkeerd wordt. De rotor komt hierdoor in de zogenaamde ‘lock’ positie uit. De rotor zal zichzelf stoppen en verbruikt ook geen stroom meer totdat de blokkering wordt verholpen. Het voordeel hiervan is dat vijverpomp niet kan doorbranden of defect kan raken.

Benieuwd naar de meest energiezuinige vijverpompen van dit moment?

Bekijk ons samengestelde overzicht van de meest energiezuinige vijverpompen, waarin wij 127 van de meest energiezuinige vijverpompen vergelijken op waterverplaatsing per Wattage.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *