Sumizakura, unieke Koi voor R’s collection Narita Koi Farm

Een unieke Koi voor de “R’s collection van December 2019”. Ryuki Narita heeft deze Koi geselecteerd in zijn selectie voor de Narita Koi Farm. Naar verwachting zal deze vis verkocht worden op zijn verkoopdag 15 december 2019. De vis is gelabeld als “Sumizakura” wat iets betekent als kersenbloesems in het Nederlands. Waarom precies is mij nog niet geheel duidelijk. In ieder geval is het terecht een prachtexemplaar en een unieke Koi.

Dit vrouwelijk exemplaar is 2 jaar oud en 49 cm lang.

Rare Koi for R's Collection on 15th December 2019@ Narita Koi Farms Japan 成田養魚園株式会社Fukazawa SUMIZAKURA 2y Female 49cm特別な逸品鯉を12月15日開催のRsコレクションに出品させて頂きます。深沢養鯉場産「墨桜(すみざくら)」2歳メス49cm

Gepostet von Ryuki Narita am Donnerstag, 14. November 2019

Kweker Fukazawa Koi Farm

Kweker Fukazawa, kweker Ofuchi, mag hier best trots op zijn! Deze kweker staat vooral bekend om Kujaku, Doitsu Kujaku, Shusui, Asagi en Kumonryu. Een leuke kweker, die wellicht een leuke nieuwe soort aan zijn collectie moet gaan toevoegen als meer mensen interesse gaan krijgen in soortgelijke Koi… Wat denk jij?

Sumizakura, is het Matsukawabake en Kumonryu?

Het lijkt erop alsof deze Koi in ieder geval Matsukawabake en wellicht wat Kumonryu bloed in zich heeft. Wellicht horende we in de komende periode nog wat meer over deze Koi en de Sumizakura variëteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *